dimarts, 27 d’octubre del 2015

Fòrum d'escoles verdes



Dijous 22 d'octubre tres alumnes de 6è de Primària vam anar al Prat del Llobregat a participar al fòrum d'escoles verdes. Al matí ens vam reunir amb la Sra. Gallardo i el Sr. Tarragó i ens vàrem desplaçar fins a l'emplaçament. A l'entrada vam anotar el nom de la nostra escola en un full d'inscripció i a continuació vàrem dirigir-nos cap a la sala d'actes. 
Un cop reunides les escoles ens van explicar les activitats programades durant el dia. Entre les diferents intervencions la Sra. Marta Gallardo va detallar com s'aplica a la nostra escola el concepte d'escola verda. Seguidament els alumnes ens vam dividir per grups i vàrem compartir l'experiència de tenir iniciatives de caràcter mediambiental. Poc després vam fer una activitat organitzada al voltant dels quatre elements de la natura: l'aigua, el foc, l'aire i la terra. 
La conclusió final va ser que aquests símbols estan relacionats entre ells. Més tard ens van deixar una estona per dinar. A la tarda ens vam dedicar a preparar enciams plantats en ampolles reciclades, després els regalàvem a les persones que passaven pel carrer. L'objectiu de la sessió era animar a la gent a portar una vida saludable i responsable. Finalment vam tornar a l'escola havent compartit la nostra experiència d'escola verda amb els projectes de les escoles del Baix Llobregat.

Finalment, l'Ona Fitó, en va fer una crònica ben detallada de l'experiència. Gràcies!