dimecres, 27 d’abril del 2016

Dia internacional de la sensibilització envers el soroll

Avui dimecres 27 d'abril és el Dia Internacional de la sensibilització envers el soroll, i a l'escola ens hem animat a celebrar-lo!!!

Per tal de sensibilitzar els alumnes envers el soroll, a les classes hem passat el vídeo sobre les bones actuacions que cal fer a casa i al carrer per reduir el soroll. Un cop vist hem comentat i fet la relació de les situacions quotidianes que ens trobem que podríem evitar i hem buscat les accions necessàries per reduir el soroll a l'escola. 

Us animem a que emprengueu algunes d'aquestes accions que ajudaran a reduir els efectes nocius del soroll per la nostra salut.

https://www.youtube.com/watch?v=-joTvLuPRx0&feature=youtu.be








dissabte, 16 d’abril del 2016

Dia mundial de la bicicleta

 


El proper dimarts 19 d'abril se celebra el Dia Mundial de la Bicicleta. Els animem, a tots els que els sigui possible, a venir aquest dia a l'Escola en bicicleta, vehicle ecològic i econòmic que és utilitzat per milions de persones al llarg de tot el planeta.
Som Escola Verda! La Comissió, conjuntament amb el Departament d'Educació Física, volem promoure el seu ús. Per aquest motiu, els avancem que el diumenge 8 de maig s'organitzarà una bicicletada per a alumnes, pares i mestres. 




dilluns, 4 d’abril del 2016

Descobrim el coet Apilo XII!

Els alumnes d'educació infantil hem anat a descobrir el coet Apilo. Ens preguntem per a què serveix i on anirà a parar quan s'enlairi. Els alumnes han explicat que a casa seva també tenen piles en el comandament o en algunes joguines i de vegades es gasten. Així doncs, hem après que el coet Apilo XII ens ajudarà a ser més sostenibles i reciclar les piles gastades, portant-les al país de les piles usades.