dijous, 19 de maig del 2016

2º Comitè Ambiental Comissió Escola Verda

El dimarts 17 de maig s'ha celebrat a l'escola el comitè ambiental, en el qual es revisen les accions dels projectes ambientals de l'escola i es proposen objectius de millora de cara a l'any vinent. 

Aquest comitè consta d'una representació de nens i nenes i professors de cada etapa escolar. S'ha fet la preparació del comitè a l'aula amb els encarregats de medi ambient per a poder fer el retorn a la reunió i posar en comú tots els punts que encara cal treballar.

Tot i que hem assolit molts dels nostres objectius, l'any que ve encara seguim sumant propostes per a millorar com a escola sostenible i vetllar pel medi ambient.





dimecres, 18 de maig del 2016

Les faves de l'hort de l'escola

Les faves es comencen a recollir cap a la primavera, i així es fa a l'escola cada any.
Normalment es planten al Maig però hem decidit plantar-les abans d'hora perquè a l'hort de l'escola no hi ha espai suficient i els professors han pensat que era el millor. Tot ha anat molt bé durant el cicle de les faves.
Aquest any els nens i nenes de segon de primària han plantat les faves a l'hort de l'escola i durant aquesta setmana les han recollit i les han repartit entre els professors i alguns cursos de primària per a tastar-les. Aquestes faves han estat cuidades pels mateixos alumnes de segon, les seves professores i el senyor Tarragó.

Tot i haver plantat les faves abans d'hora han sortit delicioses i amb un gran sabor segons els alumnes de la classe Sant Mateu.






diumenge, 8 de maig del 2016

Bicicletada d'èxit!

Ahir diumenge 8 de maig es va celebrar la quarta bicicletada Garbí per la zona del baix Llobregat per potenciar la pràctica de l'activitat física.
Gràcies per la vostra participació en aquesta iniciativa! 


dijous, 5 de maig del 2016

Bicicletada Garbí! 8 de maig


El diumenge 8 de Maig, l'escola realitzarà la Quarta Bicicletada Garbí pel voral del riu Llobregat amb la intenció de fomentar la pràctica de l'activitat física. Hi poden participar els nois i noies des de 3r de Primària fins a 2n de Batxillerat.

El lloc de trobada és al pont del final del Carrer de la Verge de Montserrat de Cornellà del Llobregat. Per arribar s'ha d'anar per l'Avinguda Baix Llobregat, al final del carrer hi ha un pont que els portarà fins al voral del riu Llobregat.

El recorregut serà des de el riu Llobregat fins a la platja del Prat. La distancia són uns 12-15 km aproximadament.

Un recordatori important és que tots els participants hauran de portar la seva bici i el seu casc, i en el cas de que es vulguin banyar, també hauran de portar banyador.

Esperem que gaudiu d'aquesta iniciativa i us animem a participar!