dimarts, 27 d’octubre del 2015

Fòrum d'escoles verdes



Dijous 22 d'octubre tres alumnes de 6è de Primària vam anar al Prat del Llobregat a participar al fòrum d'escoles verdes. Al matí ens vam reunir amb la Sra. Gallardo i el Sr. Tarragó i ens vàrem desplaçar fins a l'emplaçament. A l'entrada vam anotar el nom de la nostra escola en un full d'inscripció i a continuació vàrem dirigir-nos cap a la sala d'actes. 
Un cop reunides les escoles ens van explicar les activitats programades durant el dia. Entre les diferents intervencions la Sra. Marta Gallardo va detallar com s'aplica a la nostra escola el concepte d'escola verda. Seguidament els alumnes ens vam dividir per grups i vàrem compartir l'experiència de tenir iniciatives de caràcter mediambiental. Poc després vam fer una activitat organitzada al voltant dels quatre elements de la natura: l'aigua, el foc, l'aire i la terra. 
La conclusió final va ser que aquests símbols estan relacionats entre ells. Més tard ens van deixar una estona per dinar. A la tarda ens vam dedicar a preparar enciams plantats en ampolles reciclades, després els regalàvem a les persones que passaven pel carrer. L'objectiu de la sessió era animar a la gent a portar una vida saludable i responsable. Finalment vam tornar a l'escola havent compartit la nostra experiència d'escola verda amb els projectes de les escoles del Baix Llobregat.

Finalment, l'Ona Fitó, en va fer una crònica ben detallada de l'experiència. Gràcies!







 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada