dilluns, 16 d’abril del 2018

Graelles de control de les propostes de sostenibilitat

Els infants d'EI5 encarregats de Medi Ambient, després de fer disfusió de diverses propostes de sostenibilitat representades amb dibuixos fets per ells i que van repartir a totes les classes d'Infantil perquè els poguessin penjar i visualitzar cada dia, van crear també unes graelles de control de cada classe d'Infantil. Aquestes graelles de control les van crear amb l'objectiu de passar per cada classe uns dies concrets i preguntar com havien anat el compliment d'aquestes propostes de sostenibilitat.



Depenent del número de propostes complides, en la grella de control van col·locar un gomet verd si la classe d'Infantil havia complit entre 7 i 9 normes, gomet groc si n'havia complit entre 4 i 6  i gomet vermell si n'havia complit entre 1 i 3.



Aquest control el faran diverses vegades el que queda de curs i la veritat és que com a conclusió del primer control realitzat, podem dir que els infants de les classes d'Infantil estan sent conscients de la importància de complir forces propostes de sostenibilitat per millorar les condicions del nostre planeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada