dilluns, 21 de gener del 2019

IV FÒRUM d'EEVV: "Efectes i causes del canvi climàtic. Cicle de l'aigua, recursos i energia."








El passat dijous 8 de novembre, es va realitzar IV FÒRUM d'EEVV: "Efectes i causes del canvi climàtic. Cicle de l'aigua, recursos i energia."
Els alumnes de 3r ESO de l'escola, el Nil Ripoll, l'Arnau Vidal i la Beatriz Guerra,  membres tots tres de l'optativa d'Escoles Verdes,  juntament amb el mestre d'Escoles Verdes a Secundària, el Sr. Genís Cedrés, hi van assistir en nom de l'escola. 
Allà es van trobar amb altres representants d'escoles i profesionals del sector, amb els que van poder compartir idees i estudiar possibles solucions.
Van sortir de l'escola a primera hora i van anar fins al "Centre Esplai",  situat al Prat de Llobregat, on es va realitzava el fòrum. Durant les primeres hores van escoltar diferents presentacions sobre l'impacte del canvi climàtic a la societat i com pot afectar en els diferents àmbits.
A mig matí van fer un recés per esmorzar. Després van realitzar una activitat que consistia a pedalejar una bicicleta connectada a una màquina de crispetes, l'objectiu de la qual era generar energia suficient per aconseguir una petita porció de crispetes. Un cop acabada l'activitat, els alumnes i els mestres es van dividir en petits grups on van poder compartir diferents accions que realitzem a les escoles.
Per finalitzar ens vam trobar amb tothom a la sala de conferències on els professors els van explicar que havien fet i per grups van anar a les oficines de l'edifici on vam sorprendre els treballadors amb una "performance" com a acte simbòlic preparat anteriorment per cada grup.
Fem una valoració molt positiva del fòrum. Vam aprendre molt sobre el canvi climàtic i les activitats i les presentacions van ser molt interessants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada