diumenge, 7 d’abril del 2019

Fòrum Baix Llobregat Primària


Divendres 5 d'abril, els alumnes responsables de Medi Ambient del consell general i dues mestres de la comissió d'Escoles Verdes hem assistit al Fòrum del Baix Llobregat dirigit a les escoles de Primària.

El tema d'enguany era "Plàstic Zero" a les escoles. La jornada ha començat amb una breu presentació feta per diferents experts en sostenibilitat que ens ha ajudat a entendre la problemàtica actual amb el plàstic i la importància de reduir aquest material per la sostenibilitat del planeta. Un cop acabada la presentació, hem fet un intercanvi d'experiències amb altres escoles. Nosaltres hem presentat el conte "El viatge de l'ampolla Bruna" que van realitzar els alumnes de Secundària i Primària perquè es pogués llegir a les classes d'Infantil i així conscienciar als més petits de l'Escola. 

Després de l'intercanvi d'experiències hem esmorzat tots junts i hem pogut compartir una estona molt agradable amb alumnes i mestres d'altres Escoles del Baix Llobregat. Valorem molt positivament aquesta jornada i, com a responsables de Medi Ambient de Primària, farem extensiu tot el que hem après als altres alumnes de l'escola.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada